+45 36 86 88 00 info@jumbotransport.dk

Jumbo Transport Hungary

Jumbo Transport Hungary

Hører under danske Jumbo Transport Group med egne afdelinger I Danmark, Sverige, Norge, Polen, Estland, Litauen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn og Rumænien. Herudover samarbejder vi med velrenommerede partnere i såvel Ungarn som alle andre lande.

Jumbo Transport Eastern Europe og Hungary

I samarbejde med vores velkendte ungarske partnere hører Jumbo Transport til blandt de markedsledende transport- og speditionsfirmaer for så vidt angår alle former for transport- og logistikservice mellem Ungarn og Danmark samt øvrige lande i bl.a. Skandinavien, Sverige, Norge og Finland.
Udover Ungarn omfatter vores palette for biltransport- og logistikservice også alle andre lande i Central- og Østeuropa, samt Balkan såsom, Estland, Letland, Litauen, Rusland, Hviderusland, Ukraine, Kasakhstan, Polen, Tjekkiet, Slovakiet, Ungarn, Rumænien, Bulgarien, Tyrkiet, Slovenien, Kroatien, Serbien, Montenegro, Makedonien, Kosovo, Albanien og Iran. Herudover alle lande i Skandinavien samt Vesteuropa.

Vores mål er kontinuerligt at være en aktiv og fleksibel sparringspartner for virksomheder med behov for individuelle behov for transport- og logistikservice i Ungarn samt alle andre lande, som er relaterede til vores transportkoncept.
Jumbo Transport er et alternativ til professionelle transportkøbere inden for international transport. Vores særkende er kvalitet, personlig service, parathed og fleksibilitet. Dette garanteres gennem velkvalificeret og engageret personale såvel som gennem et stort netværk af egne kontorer, partnere og agenter.

Jumbo Transport Eastern Europe – Hungary transport concept omfatter bl.a.:

  • Bilaterale trafikker mellem Ungarn og Danmark.
  • Daglige full-load og part-load transporter til alle destinationer.
  • Ugentlige samlegods afgange, eksport og import.
  • Toldfrilager, fortoldning, distribution og logistikservice via platforme i Budapest – København-Vejle Malmø-Oslo.
  • Dør-til-dør transporter.
  • Landsdækkende daglig distribution.
  • Skandinaviske logistikløsninger og service.
  • Gateway til Skandinavien og Baltikum.
  • Specialtransporter, overdimensionerede transporter og projekter.

For yderligere information, forespørgsler, transporttilbud m.v., kontakt da venligst: